Børn og Taekwondo

Er Taekwondo noget for børn?

Taekwondo er en sport, hvor man træner disciplin, ydmyghed og fightervilje. Man lære respekt for andre, og man udvikler sig som menneske gennem træningen. Men det er vigtigt at træningen passer til børnenes alder. Børn er typisk mindst 7 år, når de begynder på Taekwondo. Her er de nemlig i stand til at koncentrere sig om de enkelte øvelser. Vi har dog børn helt ned fra 4-5 års alderen, da mange er forskellige. Det vigtigste er, at de har lysten til at være med til træningen! Når denne lyst er her, skal resten nok komme, og du vil helt klart kunne mærke en forskel på dit barn efter allerede første træning!
Alle disse børn starter på vores Panda hold, hvor der også er indarbejdet leg i programmet, for at vedligeholde deres interesse, men samtidig udfordre dem på et mentalt og fysisk plan.


Klik her for at se træningstiderne og mød gerne op til en gratis træning!

 

Styrk dit barns koncentration og trivsel

Vi har mange børn i vores klub, og det er der en god grund til. Børn har så mange distraheringer nu til dags (Mange flere end da du selv var barn). iPads, mobiltelefoner, PC, PS, XBox osv er de typiske distraheringer for børn, som ikke kun hindrer dem i deres skolegang, men ofte hindrer det dem også i deres trivsel med andre børn, ude i det virkelige liv. For mange år siden legede alle børn udenfor og var konstant aktive. Disse dage er det meget anderledes, hvor den digitale verden er bredt med til at dræbe børns evner til at begå sig socialt med andre jævnaldrende. Détte er en af de ting som vi kan hjælpe med!

 

Forøg dit barns disciplin

Forældre, Sundby Taekwondo Klub vil være din sparringspartner når det kommer til at lære dit barn mere disciplin. Disciplin er en vigtig ting i skolen og endegyldigt i livet ude foran ens fire vægge.

Vi har forskellige metoder til at forøge dit barns disciplin og det første skridt er at definere disciplin på en måde som børn forstår. Dit barn er som ler og dit barns forbilleder er ekstremt vigtige i hvert skridt under deres udvikling. Vores alders fokuseret programmer lader dit barn trives og se op til sine trænere, som i sig selv er gode forbilleder, der har lært det på den gamle måde. Børn med disciplin begår sig godt i skolen og har ikke de samme problemer med f.eks. at udføre pligter derhjemme. Men vigtigst af alt, vil dit barn blive gladere, ved at udvikle sig psykisk og fysisk!